MOM.Me Academy 2.0 start vanaf 05/2022!

MOM.Me Academy

Ben je het beu om elke keer opnieuw te moeten starten?
Wil je voor eens en voor altijd je levensstijl omgooien, en hoop je daarop op een vliegende start maar tegelijk een patroon dat vol te houden is?

Dan is de MOM.Me Academy 2.0 absoluut iets voor jou!

Krijg inzicht in de werking van jouw lichaam, zodat er een perfect afgestemd schema opgesteld kan worden. 
Leer daarnaast alles over gezonde voeding, toepasbaar in jouw drukke leven
en rust op handige producten die je het leven écht gemakkelijker maken!

Ik geef je met al mijn liefde en overgave mijn kennis en ervaring, die jij op je eigen tempo kan absorberen.

Jaren heb ik zelf moeten zoeken naar ‘wat is gezond eten’, en nu kan ik met trots zeggen dat ik de weg gevonden heb. Ik geef je graag de routebeschrijving, zodat jij er zelf ook kan geraken!

MOM-fiets

Dit is wat de nieuwe MOM.Me Academy inhoudt

Dit is wat de nieuwe MOM.Me Academy inhoudt

 • kennismakingsgesprek (1 x 60 minuten): kennismaking, lichaamsmeting, aanbrengen van de BiometrIQ glucosesensor 
 • na week 1 evaluatie van de metingen + actieplan week 2 + MOM.Kickstart pakket (2 dagen Equilibre3 (EQ3) Start + Equilibre3 (EQ3) Degustatiepakket)
 • na week 2 opnieuw evaluatie + actieplan week 3 tot 8 + voorraad EQ3 producten (1 à 2 per dag)
 • na week 8 onderhoudsplan + voorraad EQ3 producten (gemiddeld 1 per dag)
 • levenslang toegang tot het online leerplatform; al mijn info en ervaring rond gezonde voeding, gespreid over 6 modules 
 • levenslang toegang tot private Facebook groep: vragen stellen en ervaringen delen met de andere mama’s uit het traject
 • BONUS: krijg wekelijks een tip in je mailbox, zodat je continue een nieuwe wind binnenkrijgt 

Kies voor eenmalige of gespreide betaling

prijzen mom.me academy (1)

De MOM.Me Academy is een all in pakket, wat wil zeggen dat er geen extra kosten worden gerekend binnen de termijn van het traject, tenzij er vrijwillig andere extra producten worden aangeschaft dan afgesproken tijdens de evaluatiemomenten. 

Krijg inzicht in de werking van jouw lichaam

Meten is weten. De tijd om ‘zomaar iets’ te proberen is voorbij. Je hebt in het verleden misschien al genoeg diëten geprobeerd die voor iedereen leken te werken, behalve voor jou. En de tijd en moed om alles zelf uit te zoeken is ook ver zoek.

Om een zicht te krijgen in de werking van jouw lichaam wordt een onderzoek gedaan naar jouw suikerwaarden. Hieruit leren we namelijk wat jouw ’triggers’ kunnen zijn waardoor je geen of weinig gewicht verliest, waarom je dipjes ervaart en waaruit jouw ideale maaltijden zou bestaan.

"Bij een verhoogde bloedsuikerwaarde kan je geen vet verbranden."

MOM.BiometrIQ

Via een glucosesensor wordt gedurende 14 dagen 24/7 jouw bloedglucose gemeten. De sensor wordt aan de achterkant van je arm aangebracht en kan afgelezen worden via een handige app op je smartphone. 

Je monitort al je eet-, drink-, stress-, slaap- en bewegingsmomenten en we evalueren samen de gegevens. Op basis daarvan wordt een ideaal schema opgesteld dat ervoor zal zorgen dat je eindelijk wél die kilo’s kwijt geraakt!

Wees gerust, het inbrengen van de sensor is volledig pijnloos! Een minuscuul naaldje maakt een kleine opening zodat er connectie is tussen je bloed en de sensor, maar dat naaldje blijft niet zitten. 

Via deze link kan je alvast een kijkje nemen hoe het inbrengen van de sensor gebeurt (“Hoe glucose sensor aanbrengen”)

Door rechtstreeks jouw perfecte schema op te starten en kordaat te breken met je oude ‘fouten’ krijg je onmiddellijk resultaat; op de weegschaal, op je energiepijl én op je gemoed. Je naasten gaan niet weten wie ze tegenkomen 😉

Kordaat breken met je oude gewoonten

Door te starten met de allesbevattende maaltijdvervangers van Equilibre3 bied je jezelf een gemakkelijke oplossing om snel te breken met oude gewoontes. Even niet nadenken over wat wel en wat niet mag, je lichaam boosten om snel over te gaan op vetverbranding en dit alles met heerlijke producten én zonder honger te lijden!

Na een 2-tal weken is je lichaam klaar om eventueel af te bouwen naar gewone, gezonde voeding en kan elke maaltijd stap per stap terug geherintroduceerd worden. En het grootste voordeel, je kan je voeding uitbreiden in plaats van altijd te moeten inperken!

Meer informatie over Equilibre3 vind je hier!

Je online lessen worden stelselmatig aangeboden, zodat je het gevoel hebt dat je telkens op consultatie bent geweest en iets hebt bijgeleerd.

Voordelen van deze manier van werken:

 • De begeleiding wordt heel persoonlijk opgestart d.m.v. de glucosemonitoring en 1-op-1 gesprekken (4 in totaal)
 • Alle producten (BiometrIQ glucosesensor en Equilibre3 maaltijden) zitten automatisch ingerekend in je programma, waardoor je geen aparte facturen moet verwachten 
 • Je kan levenslang de lessen herbekijken of samen met belangrijke omstaanders
 • Je bekijkt de lessen op een moment en plek die voor jou past; je hoeft geen tijd te verliezen met telkens naar de praktijk te komen
 • Ook mensen die verder weg wonen hoeven niet teveel grote verplaatsingen te maken (enkel aanbrengen glucosesensor en lichaamsmeting)
 • Evaluatiegesprekken kunnen ook online plaatsvinden 
 • Lessen zijn heel actueel en kunnen gebaseerd worden op de vragen die er komen (vb. Seizoensgebonden, veel voorkomende struggles, nieuwe producten, …)
 • Je kan je ervaringen delen met gelijkgestemde mama’s in de besloten groep; de kracht van erkenning en samenhorigheid is enorm!

Samen zoeken naar een haalbaar, vol te houden patroon

Nu je lichaam perfect werkt, en een groot deel van de kilo’s er af is, is het de kunst om deze er af te houden. 
Het is daarom belangrijk dat we samen een onderhoudsschema opstellen,
al dan niet met producten. Deze kunnen je namelijk blijvend helpen op drukke momenten (lees: ochtendrush) of als ‘damage control’ bij etentjes.

We zoeken samen naar jouw ideale balans, zodat je de rest van je leven verder kan genieten van je stilaan nieuwe opgebouwde gewoonten! 

mom-eq3 reep

"Zelf drink ik geregeld een shake als ontbijt; snel, lekker én ik ben er zeker van dat ik de nodige voedingsstoffen binnen hebt. Daarnaast begin ik zo mijn dag niet met een suikerpiek, wat mij alert en gefocust laat werken!"

Zo ervaren anderen mijn begeleiding in het MOM.Me Academy traject

Een kledingmaat  kleiner, een goed gevoel van “Ik kan dit wel” en geen gevoel van mislukken. Eerder een gevoel van telkens zelf keuzes maken.
Eline vertelt me dingen die ik al wist, maar nu pas begrijp. Eline leert me nieuwe dingen, die ik nog niet wist. Eline geeft ook tips en ondersteunende elementen, maar de keuze neem jezelf. Equilibre3 kan als ondersteuning. Foodprepper kan je op drukke momenten inschakelen en zeker aan te raden, want de producten zo verschrikkelijk lekker!
Raar maar waar, dit is de gewoontes die ik onder de knie wil krijgen, als MIJN gewoonte!Enkel op deze manier kan ik terug genieten van mijn gezonde maaltijden.
En het lukt!
– Elke, 26 augustus 2021, gestart in juni 2021
mom-ervaringen

Maak vandaag je afspraak en start onmiddellijk!

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?