MOM.Me Academy

Wil jij op 6 maanden tijd de weg terug vinden naar een gezond leven, en wil je dit doen door een combinatie van persoonlijke sturing en zelfstudie?


Dan is dit traject absoluut iets voor jou!

Als hoofddoel heb je misschien gewichtsverlies voor ogen. En daarbij kan ik jou helpen! 

Maar denk ook eens aan de andere voordelen die verbonden zijn aan een nieuwe, gezonde levensstijl! 

Je leert op een gezonde manier omgaan met voeding. Niet het zoveelste dieet, maar eindelijk met plezier leren eten! Een einde aan dat verschrikkelijke gevecht met de weegschaal. Gedaan met schuldgevoel als je eens iets minder gezond hebt gegeten.

Alles onder controle willen hebben is misschien wel een typische mama -eigenschap. En je eetpatroon hoort hier zeker en vast bij! Denk eens aan het zelfvertrouwen dat je zal hebben, nadat je weet hoe je kan genieten. Het geluk straalt van je af, en je bent een voorbeeld voor je gezin, en voor zoveel andere mama’s!

Dit is wat het inhoudt:

 • kennismakingsgesprek (1 x 60 minuten): kennismaking, lichaamsmeting, opsporen van grootste valkuilen, opmaken persoonlijk dagschema/richtlijnen
 • opvolg gesprek (1x 30minuten): evaluatie van de eerste aanpassingen
 • 12 online lessen: audiobestanden, videofragmenten, documenten
 • live Q&A momenten (2 x 30minuten): vragen worden vooraf doorgestuurd en via online sessie besproken
 • meetmoment (1 x 15minuten): opvolgen veranderingen lichaamssamenstelling
 • levenslang toegang tot private Facebook groep: vragen stellen en ervaringen delen met de andere mama’s uit het traject

Je online lessen worden stelselmatig aangeboden, zodat je het gevoel hebt dat je telkens op consultatie bent geweest en iets hebt bijgeleerd.

Voordelen van deze manier van werken:

 • De begeleiding is nog steeds heel persoonlijk, gezien de start- en terugkom momenten
 • Er kunnen meerdere mensen tegelijk geholpen worden, waardoor aanzienlijk kortere wachtlijst voor gesprekken
 • Je kan de lessen herbekijken, of samen met belangrijke omstaanders
 • Je bekijkt de lessen op een moment en plek die voor jou past; je hoeft geen tijd te verliezen met telkens naar de praktijk te komen
 • Ook mensen die verder weg wonen hoeven niet teveel grote verplaatsingen te maken; kan beperkt worden tot intake + 2 meetmomenten, gespreid over 6 maanden
 • Lessen zijn heel actueel en kunnen gebaseerd worden op de vragen die er komen (vb. Seizoensgebonden, veel voorkomende struggles, nieuwe producten, …)

Zo ervaren anderen mijn begeleiding in het MOM.Me Academy traject

Een kledingmaat  kleiner, een goed gevoel van “Ik kan dit wel” en geen gevoel van mislukken. Eerder een gevoel van telkens zelf keuzes maken.
Eline vertelt me dingen die ik al wist, maar nu pas begrijp. Eline leert me nieuwe dingen, die ik nog niet wist. Eline geeft ook tips en ondersteunende elementen, maar de keuze neem jezelf. Equilibre3 kan als ondersteuning. Foodprepper kan je op drukke momenten inschakelen en zeker aan te raden, want de producten zo verschrikkelijk lekker!
Raar maar waar, dit is de gewoontes die ik onder de knie wil krijgen, als MIJN gewoonte!Enkel op deze manier kan ik terug genieten van mijn gezonde maaltijden.
En het lukt!
– Elke, 26 augustus 2021, gestart in juni 2021

Maak vandaag je afspraak en start onmiddellijk!

Totaal: € -

Wil je dit traject combineren met een kordate boost?
Ga voor de MOM.Kickstart! 

Wil je beginnen aan een nieuwe levensstijl, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je je lichaam wakker schudden en klaarmaken voor een mega metamorfoseDat kan met de volwaardige vervangmaaltijden van Equilibre3!

Deze allesbevattende maaltijdvervangers bieden een gemakkelijke oplossing om snel te breken met oude gewoontes. Even niet nadenken over wat wel en wat niet mag, je lichaam boosten om snel over te gaan op vetverbranding én dit alles zonder honger te lijden!

Na een 2-tal weken is je lichaam klaar om af te bouwen naar gewone, gezonde voeding en kan elke maaltijd stap per stap terug geherintroduceerd worden. En het grootste voordeel, je kan je voeding uitbreiden in plaats van altijd te moeten inperken!

Meer informatie over Equilibre3 vind je op de website (www.Equilibre3.be).

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?