BiometrIQ Glucosesensor

Er bestaan zoveel diëten, maar niks lijkt bij jou te werken.

Is het nu beter om wel of geen koolhydraten te eten? Wel of niet ontbijten?

Is dat kleine koekje tussendoor echt zo erg?

Krijg inzicht in de werking van jouw lichaam

Je hebt al zoveel geprobeerd. Je ziet in je omgeving alleen maar mensen die goed afvallen. Maar bij jou blijkt het toch niet te werken.

Heb je er al eens aan gedacht dat die manier van eten misschien niet bij jou past?

Ieder lichaam is anders, dat wist je al. Maar dat voeding bij iedereen zo’n ander effect kan hebben, was voor mij ook nieuw!

Wat is de BiometrIQ Glucosesensor?

Via Continue Glucose Analyse kan je 24/7 meten wat er met jouw suikerspiegel gebeurt. Een kleine sensor, die aangebracht wordt aan de achterzijde van je arm, zal gedurende 2 weken alles registreren. Ondertussen geef jij in wat je eet (wat op zich al motiverend kan werken!) en lees ik de resultaten van jouw metingen uit. 

Door het eten van koolhydraten zal de suikerspiegel stijgen. Dat is normaal. Maar sommige voedingsmiddelen kunnen een heuse piek veroorzaken, waardoor je lichaam uit balans geraakt. Door de test te doen, weten we exact welke producten dat bij jou zijn!

Op basis van deze metingen kunnen we dan een aangepast schema opstellen, zodat die hoge pieken vermeden kunnen worden, en jij dus effectief kan gaan afvallen.

Want met een verhoogde suikerspiegel kan je namelijk geen vet verbranden. Sterker nog, het kan zelfs zorgen voor de aanmaak van extra vetten!

MOM.BiometrIQ

Korte periode: de test loopt gedurende 2 weken, daarna weten we alles!

Inzicht: doordat je je voeding ingeeft, weten we ineens wat je eet. En daarbij zien we dan rechtstreeks wat dit met jouw lichaam doet!

Eenvoudig: het enige dat jij dient te doen is je smartphone tegen de sensor houden en je eten ingeven in een app. Ik bekijk en bespreek dan de resultaten.

Persoonsgebonden: persoonlijker dan dit kan er niet gewerkt worden!

Veilig en pijnvrij: het inbrengen van de sensor is volledig pijnvrij (weet ik uit eigen ondervinding!) Het is een toestel dat normaal gezien bij diabeten gebruikt wordt, maar nu dus ook in dit opzicht! 

Handig als extra boost: wil je je vermagering (extra) in gang zetten? Dit kan perfect, doordat we weten wat wel en niet zal werken voor jou!

Hoe de BiometrIQ Glucosensor een eyeopener kan zijn

MOM evaluatie glucosesensor

‘De glucosemeter heeft mij nog een veel beter inzicht gegeven over voeding, wanneer ik wat best eet , en wanneer ik bepaalde voedingsmiddelen beter niet eet! Dit geeft echt een meerwaarde aan mijn “dieet” !’

Hoe BiometrIQ Glucosesensor opstarten?

Voor de opstart van de glucosemonitoring kom je naar de praktijk. Ik leg je dan heel duidelijk uit hoe dit gebeurt, en begeleid je bij het inbrengen van de sensor. Zoals gezegd is dit volledig pijnvrij, en op 1 seconde gebeurd! Hieronder kan je bekijken hoe het aanbrengen van de sensor exact verloopt.

Hoe zij de meerwaarde van de BiometrIQ Glucosesensor ervaren

Rubinevolgt een intermitterend schema
Lees verder
2 weken heb ik de glucosemeter mogen dragen en wat heeft het mijn ogen geopend! Ik word nog meer bevestigd aan het belang van een gezonde levensstijl. Waardoor bepaalde voedingsmiddelen te grote pieken geeft voor je lichaam om te verwerken en dat je daardoor geen stabiliteit krijgt in je bloedsuikerspiegel. De glucosemeter was een perfect hulpmiddel om nog meer door te zetten met het aanpassen van mijn voedingspatroon. Het gaf me een veilig gevoel en handig om nadien met Eline te overlopen. Zij kon me meteen wijzen op mijn verkeerde interpretaties en daardoor konden we mijn volgend schema beter aanpassen met ondertussen gunstig resultaat van -3kg op 2 weken 💪🏽 En dat op een gezond manier met slechts kleine aanpassingen!
Lienoptimalisatie levensstijl voor zwangerschapswens
Lees verder
Ik raad de sensor aan aan iedereen die struggelt met gezond eten/leven. De sensor houdt een spiegel voor die je niet kan ontkennen. Maar niet op een slechte manier. Door kleine veranderingen kan je al direct effect zien (en voelen). Het is heel gebruiksvriendelijk, het doet geen pijn (ik vergat soms dat ik hem had). De evaluatie die ik kreeg van Eline na een week en dan na 2 weken was ook wel heel leerrijk want door alles in te vullen, plaatste dat alles in perspectief. Je kan zelf op de app continu je suikerspiegel zien maar Eline geeft je het groter plaatje mee en dat is wel heel belangrijk. Het waren ook die momenten met haar dat mij heel heeft bijgebracht en nieuwe inzichten heeft gegeven. Niet twijfelen, gewoon doen! Je zal het jezelf nooit beklagen!
Chiaraliefdevolle mama met PCOS
Lees verder
Als PCOS’er kan ik de glucose meter werkelijk aan iedereen aanraden. Het doet je niet enkel (opnieuw) bewuster nadenken over wat je eet maar je ziet ook heel duidelijk hoe je lichaam hierop reageert. Hierop anticiperen heeft me dan ook geholpen om de nodige kleine aanpassingen te doen waardoor ik me nu (nog/terug) beter in mijn vel voel! Bedankt Eline!!
Previous
Volgende

Ga aan de slag met de BiometrIQ Glucosesensor

De testperiode loopt vrij intensief; dat wil zeggen dat we elkaar op korte tijd enkele keren zullen zien. Dit om alles zo goed mogelijk op te volgen en toe te lichten, zodat je nadien aan de slag kan met jouw op maat gemaakte aanpassingen.

Zo zal de testperiode eruit zien:

  • opstart: aanbrengen van de sensor + toelichting (in de praktijk, max. 30min)
  • evaluatie na week 1: bekijken & toelichten metingen + opstarten interventie (praktijk/online, 60min)
  • evaluatie na week 2: bekijken effect interventie + opstellen onderhoudsprogramma

De BiometrIQ Glucosesensor testperiode komt op 389 euro (incl. 21% btw) inclusief support.

Neem contact op en vlieg in actie!

Wil jij het leven wat gemakkelijker maken en direct met een goeie start aan je nieuw leven beginnen? Neem dan snel contact op en we gaan er samen voor!

De glucosesensor is een standaard onderdeel van het gloednieuwe MOM.Me Academy Kickstart programma. Wil je kijken of dit iets voor jou is? Lees hier snel meer over.

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?