Equilibre3

Gezonde voeding is de absolute basis.

Een uitgebreid ontbijt, vers gemaakte slaatjes bij de lunch, … het klinkt natuurlijk allemaal heel mooi.

Maar is dit ook altijd haalbaar? 

Maak kennis met Equilibre3

Als drukbezette mama zijn ‘rustige momenten’ vaak ver te zoeken. De ochtendrush levend doorkomen kan al een opdracht zijn.

Als je daarbij nog moet nadenken wat je allemaal wel en niet mag eten? Dat kan er soms teveel aan zijn.

Mede om deze reden startte ik enkele jaren geleden met het inbouwen van volwaardige maaltijdvervangers van Equilibre3 (aka EQ3). Als mama van 2 kleine kindjes weet ik immers dat ontbijt overslaan soms de gemakkelijkste optie zou zijn. Maar uiteraard weten we dat dit niet wordt aangeraden.

Een drukke ochtend, van de ene vergadering naar de andere, of een wandeling maken tijdens je lunchpauze? Dat combineren met een gezonde maaltijd is een uitdaging. Die momenten kunnen opgelost worden door het kiezen voor een EQ3-product. Ikzelf pas deze ook regelmatig toe, en doe dit met veel plezier!

Wat is Equilibre3?

Equilibre3 is een programma met volwaardige vervangmaaltijden. Dat zijn “alles-in-1” maaltijden (alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen) met maximaal 200 kcal. Je lichaam krijgt wat nodig is en verantwoord. Geen tekorten, geen crash. Maar ook geen overbodige calorieën.

 

Het gamma is uitgebreid genoeg voor voldoende variatie. Je kan kiezen voor shakes (bereid met melk of plantaardige variant), maaltijdrepen, soepen, wraps, pannenkoeken, … die je op vele momenten extra hulp en tijd kunnen opleveren!

De voordelen van Equilibre3

Vaste portie: je hebt één afgemeten product, that’s it!

Geen keuzestress: eens een maaltijd gekozen, niet meer nadenken over wat wel of niet mag, want met dit product heb je alles binnen wat je die maaltijd nodig hebt.

Snel: je kan op korte tijd een maaltijd eten, zonder dat je moet schrokken.

Eenvoudig klaar te maken: je hoeft geen keukenprinses te zijn om de EQ3 maaltijden klaar te maken! En de repen zijn zelfs gelijk te gebruiken.

Weinig calorieën, en toch alle voedingsstoffen: door de gecontroleerde samenstelling

“Damage control”: heb je toch eens een keertje te veel ‘gezondigd’? Of een uitgebreider etentje gepland? EQ3 kan zorgen voor een mooi evenwicht, zodat de gewichtstoename beperkt blijft. Je kan zo compenseren.

Veilig en goedgekeurd: de producten voldoen aan elke nodige wetgeving. Daarnaast worden de producten enkel verdeeld door EQ3 -mentoren. Dit zijn erkende diëtisten met een extra opleiding tot mentor. Jaarlijkse bijscholing is een onderdeel. Ikzelf maak sinds 2016 deel uit van het EQ3 -team!

Handig als extra boost: wil je je vermagering wat extra in gang zetten? De producten kunnen hierbij als joker ingezet worden, om je een extra duwtje te geven!

Hoe Equilibre3 inzetten?

Om te kijken welke producten en welk maaltijd plan het beste bij jou past, is er een persoonlijke opstart nodig.

Om dat maatwerk in te passen wordt een BIVA -meting gedaan. Hierbij wordt je lichaamssamenstelling in kaart gebracht (verhouding spierweefsel, vocht, vet). Aan de hand van herhaaldelijke metingen zien we je progressie en kunnen we aanpassingen doen indien nodig. Zo kan je goed opvolgen of je goed bezig bent. Want een gezond gewicht is meer dan een cijfer op de weegschaal!

Doe de test: wat voor type ben jij?

Starten met Equilibre3

Om te kunnen starten met het Equilibre3 programma kan je een MOM.Kickstart pakket aanschaffen. 

Dit bevat een EQ3 startpakket en EQ3 degustatiepakket. 

EQ3 startpakket:

  •  Maaltijdvervangende shake voor 2 dagen (keuze uit aardbei, vanille of soep)
  • 1 EQ3 shakebeker
  • Informatiebundel met jouw persoonlijk schema

 

Dit programma duurt 2 dagen, waarbij je al je maaltijden vervangt door producten. Even pittig, maar zeker de moeite waard!

Met dit pakket drijf je het overtollige vocht af én zet je de
vetverbranding met een boost in gang!

*Wil je graag de ingrediënten bekijken van EQ3? Dat kan via hier

EQ3 degustatiepakket:

  • 28 vervangmaaltijden
  • Greep uit het volledige assortiment

Hiermee kan je kennis maken met de producten en jouw favorieten ontdekken.

Hoe zij Equilibre3 ervaren

Neem contact op en vlieg in actie!

Wil jij het leven wat gemakkelijker maken en direct met een goeie start aan je nieuw leven beginnen? Neem dan snel contact op en we gaan er samen voor!

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?