MOM.Me Academy Kickstart start opnieuw vanaf 08/2023!

MOM.Me Academy Kickstart - 4 maanden traject

Leer je lichaam kennen, en geeft het dé boost die het nodig heeft!

Weg met de middag dipjes, gedaan met onnodig energie verliezen aan keuzes maken, helloooo new you!
 

Start NU met de MOM.Me Academy Kickstart!

Krijg inzicht in de werking van jouw lichaam, zodat er een perfect afgestemd schema opgesteld kan worden. 

Leer daarnaast alles over gezonde voeding, toepasbaar in jouw drukke leven
en rust op handige producten die je het leven écht gemakkelijker maken!

Dit all-in pakket zal ervoor zorgen dat je vol zelfvertrouwen en energie de zomer kan ingaan.

MOM-fiets

Ik geef je al mijn kennis en ervaring mee, die jij op je eigen tempo kan absorberen via het online leerplatform. Verpakkingen lezen, maaltijdplanning, feestdagen, … het komt allemaal aan bod! De cursus wordt ondertussen bijgewerkt, zodat deze steeds up to date is. En je kan deze levenslang raadplegen!

 

Jarenlang heb ik zelf moeten zoeken naar ‘wat is gezond eten’, en hoe ik dit kon toepassen in een leven als zelfstandige met kleine kindjes en een man in shiften.
Nu kan ik met trots zeggen dat ik de weg gevonden heb, waardoor ik alle dagen geniet van mijn levensstijl! Ik geef je graag de routebeschrijving, zodat jij er zelf ook kan geraken!

Dit is wat de nieuwe MOM.Me Academy inhoudt

Zo zal het verloop van het traject er gemiddeld * uit zien

 • Inzage in jouw suikerspiegel d.m.v. glucosesensor die je 2 weken draagt (BiometrIQ glucosemonitoring)
 • Onmiddellijke start van de vetverbranding + stop hongergevoel & cravings d.m.v. 2 dagen Kickstart (Equilibre3 (EQ3) Start producten, 4 producten per dag)
 • Rust én tijdbesparing tijdens ontbijt en middag d.m.v. heerlijke, volwaardige vervangmaaltijden (EQ3 Degustatiepakket, 2 maaltijden per dag gedurende week 2 t/m 3)
 • Focus op 1 gezonde maaltijd per dag (EQ3 Focus producten tijdens strenge vermageringsfase, 2 maaltijden gedurende week 4 t/m 6)
 • Stelselmatig inbouwen van meer gewone, gezonde maaltijden (EQ3 Focus producten tijdens matige vermageringsfase (1 à 2 maaltijden gedurende week 7 t/m 9)
 • EQ3 Focus producten tijdens onderhoudsfase (1 maaltijd gedurende week 10 t/m 12)
Daarnaast bevat dit traject
 • 1 x gratis kennismaking (30min)
 • 1 x opstart gesprek voor aanbrengen en toelichting glucosesensor (in praktijk)
 • 3 x evaluatie gesprek op vastgelegde momenten (in praktijk of online) 
 • levenslang toegang tot het online leerplatform; al mijn info en ervaring over een gezond eet- en leefpatroon, gespreid over 6 modules 
 • levenslang toegang tot private Facebook groep: vragen stellen en ervaringen delen met de andere mama’s uit het traject
 • wekelijkse korte opvolging via Whatsapp/mail: hoe gaat het, wat is je vooruitgang, welke aanpassingen heb je uitgevoerd, …
 • BONUS: krijg wekelijks mijn beste tips in je mailbox, zodat je continue een nieuwe vlaag informatie binnenkrijgt

 

* gebaseerd op ervaring bij voorgaande members, kan licht afwijken, afhankelijk van resultaten uit de suikeranalyse en eventuele medische argumenten.

Dit traject loopt gedurende 4 maanden en bevat alle producten* en diensten die nodig zijn voor jouw begeleiding. Indien na het traject nog verder EQ3 producten gebruikt worden, is dit steeds in overleg en worden deze apart aangerekend. Deze kunnen online besteld worden of op bestelling opgehaald worden in de praktijk.

* opgemaakt volgens gemiddeld schema zoals hierboven uitgeschreven.

De MOM.Me Academy Kickstart is een all in pakket. Dat wil zeggen dat er geen extra kosten worden gerekend binnen de termijn van het traject, tenzij er vrijwillig andere extra producten worden aangeschaft dan afgesproken tijdens de evaluatiemomenten. 

Zo ziet het nieuwe MOM.Me Academy Kickstart eruit

 • kennismaking (30min): we kijken samen of dit traject iets voor jou kan zijn
 • consult 1: lichaamsmeting, aanbrengen van de BiometrIQ glucosesensor (zie verder)
 • consult 2: na week 1 evaluatie van de metingen + actieplan week 2 + MOM.Kickstart pakket (2 dagen Equilibre3 (EQ3) Start + EQ3 Degustatiepakket)
 • consult 3: na week 2 opnieuw evaluatie + actieplan voorraad EQ3 producten (1 à 2 per dag)
 • consult 4: 1 maand later onderhoudsplan + voorraad EQ3 producten (gemiddeld 1 per dag) 
 • consult 5: eindgesprek (+ eventuele opname voorraad EQ3 producten) 
 • levenslang toegang tot het online leerplatform; al mijn info en ervaring over een gezond eet- en leefpatroon, gespreid over 6 modules 
 • levenslang toegang tot private Facebook groep: vragen stellen en ervaringen delen met de andere mama’s uit het traject
 • BONUS: krijg wekelijks mijn beste tips in je mailbox, zodat je continue een nieuwe vlaag informatie binnenkrijgt

Krijg inzicht in de werking van jouw lichaam

Meten is weten. De tijd om ‘zomaar iets’ te proberen is voorbij. Je hebt in het verleden misschien al genoeg diëten geprobeerd die voor iedereen leken te werken, behalve voor jou. En de tijd en moed om alles zelf uit te zoeken is ook ver zoek.

Om een zicht te krijgen in de werking van jouw lichaam wordt een onderzoek gedaan naar jouw suikerwaarden. Hieruit leren we namelijk wat jouw ‘triggers’ kunnen zijn waardoor je geen of weinig gewicht verliest, waarom je dipjes ervaart en waaruit jouw ideale maaltijden zou bestaan.

"Bij een verhoogde bloedsuikerwaarde kan je geen vet verbranden."

MOM.BiometrIQ

Via een glucosesensor wordt gedurende 14 dagen 24/7 jouw bloedglucose gemeten. De sensor wordt aan de achterkant van je arm aangebracht en kan afgelezen worden via een handige app op je smartphone. 

Je monitort al je eet-, drink-, stress-, slaap- en bewegingsmomenten en we evalueren samen de gegevens. Op basis daarvan wordt een ideaal schema opgesteld dat ervoor zal zorgen dat je eindelijk wél die kilo’s kwijt geraakt!

Wees gerust, het inbrengen van de sensor is volledig pijnloos! Een minuscuul naaldje maakt een kleine opening zodat er connectie is tussen je bloed en de sensor. Dat naaldje blijft in het toestel, en komt dus niet in je arm te zitten. Je houdt enkel een wit plakaatje over met een heel fijn buisje.

Via deze link kan je alvast een kijkje nemen hoe het inbrengen van de sensor gebeurt (“Hoe glucose sensor aanbrengen”)

mom-review glucose

Door rechtstreeks jouw perfecte schema op te starten en kordaat te breken met je oude ‘fouten’ krijg je onmiddellijk resultaat; op de weegschaal, op je energiepijl én op je gemoed. Je naasten gaan niet weten wie ze tegenkomen 😉

Kordaat breken met je oude gewoonten

Door te starten met de allesbevattende maaltijdvervangers van Equilibre3 bied je jezelf een gemakkelijke oplossing om snel te breken met oude gewoontes. Even niet nadenken over wat wel en wat niet mag, je lichaam boosten om snel over te gaan op vetverbranding en dit alles met heerlijke producten én zonder honger te lijden!

Na een 2-tal weken is je lichaam klaar om eventueel af te bouwen naar gewone, gezonde voeding en kan elke maaltijd stap per stap terug geherintroduceerd worden. En het grootste voordeel, je kan je voeding uitbreiden in plaats van altijd te moeten inperken!

Meer informatie over Equilibre3 vind je hier!

Catalinamama en eigenares van Mangevie
Lees verder
8 jaar geleden kwam ik bij Eline terecht, vlak voor ik zwanger werd. Toen ook al met succes, -14kg. Na 8 jaar kam ik terug en ik stapte in het MOM.traject. Wat een metamorfose heb ik ondergaan!! Ik voel mij goed in mijn vel, ben gelukkig, maar vooral ben ik overtuigd van het traject! Ik heb al honderden diëten gedaan. Maar dankzij Eline sta ik waar ik nu sta. Het MOM. traject werkt echt, Ik geloof echt dat haar manier de enige en de beste manier is! Geen dieet maar gewoon leren eten op een gezonde en bewuste manier. Ik dacht altijd 'Waarom kom ik bij, ik eet zo weinig?!' Nu eet ik zoveel meer, ik moet zelfs niets laten! Dat maakt van mij een betere mama , partner,... en zoveel meer! Ik zal je overal aanprijzen want jij bent de max!!

Samen zoeken naar een haalbaar, vol te houden patroon

Nu je lichaam perfect werkt, en een groot deel van de kilo’s er af is, is het de kunst om deze er af te houden. 
Het is daarom belangrijk dat we samen een onderhoudsschema opstellen,
al dan niet met producten. Deze kunnen je namelijk blijvend helpen op drukke momenten (lees: ochtendrush) of als ‘damage control’ bij etentjes.

We zoeken samen naar jouw ideale balans, zodat je de rest van je leven verder kan genieten van je stilaan nieuwe opgebouwde gewoonten! 

mom-eq3 reep

Zelf neem ik geregeld een EQ3 shake als ontbijt; snel, lekker én ik ben er zeker van dat ik de nodige voedingsstoffen binnen hebt. Daarnaast begin ik zo mijn dag niet met een suikerpiek,
wat mij alert en gefocust laat werken!

Brittmama van 2 kleine kindjes, al heel wat diëten geprobeerd
Lees verder
Op zich wist ik veel dingen al maar veel info in de 'dieetwereld' spreken elkaar tegen. Nu heb ik zelf kunnen ondervinden wat voor mij wel werkt en niet werkt, ongeacht wat alle onderzoeken zeggen!

Maak vandaag je afspraak en start onmiddellijk!

Wil je liever vanaf ‘the bottom’ starten, zonder producten en/of sensor werken en je volledige levensstijl rustig uitspitten op 6 maanden tijd?
Dan is het MOM.Diamond traject iets voor jou!

mom-ervaringen

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?