Levensstijl Screening

Krijg inzicht in je huidige gezondheid met de Levensstijl Screening

Wil je weten hoe gezond je levensstijl is en of er nog verbeteringen mogelijk zijn? Deze gratis Levensstijl Screening biedt een eenvoudige en snelle manier om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheid. De test duurt slechts 10 minuten en quasi onmiddellijk na afronding ontvang je een persoonlijk rapport in jouw mailbox.

Hoe werkt het?

De Levensstijl Screening bestaat uit een vragenlijst die jouw levensstijl en gezondheidsgewoonten in kaart brengt. De vragen gaan onder andere over jouw eetpatroon, bewegingsgedrag, rook- en drinkgewoonten, spijsvertering, stressniveau en slaapgewoonten. Aan de hand van jouw antwoorden worden verschillende aspecten van je gezondheid beoordeeld, zoals je risico op overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en slaapproblemen.

Wat krijg je?

Binnen de minuut na het afronden van de test ontvang je een persoonlijk rapport in jouw mailbox. Dit rapport geeft een overzicht van jouw huidige gezondheidssituatie en laat zien op welke aspecten jij goed scoort en waar er nog ruimte is voor verbetering. Je krijgt enkele praktische tips en adviezen om jouw gezondheid te verbeteren en jouw levensstijl gezonder te maken.

Wat kost het?

Deze Levensstijl Screening is volledig gratis en vrijblijvend! Je kunt de test eenvoudig online invullen en onmiddellijk jouw persoonlijke rapport ontvangen. Wil je achteraf je resultaten samen bespreken? Neem dan even contact op via mail.

mom-lss
mom-partners

 
Veel succes met het invullen van de vragenlijst!

Liefs, Eline

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?