MOM.Me Academy

Wil jij op 6 maanden de weg terug vinden naar een gezond leven en wil je dat liever doen door een combinatie van persoonlijke opstart die nadien overgaat naar zelfstudie?

Dan is dit traject absoluut iets voor jou!

Ik geef je met al mijn liefde en overgave mijn kennis en ervaring, die jij op je eigen tempo kan absorberen.

Jaren heb ik zelf moeten zoeken naar ‘wat is gezond eten’, en nu kan ik met trots zeggen dat ik de weg gevonden heb. Ik geef je graag de routebeschrijving, zodat jij er zelf ook kan geraken!

MOM-fiets

Je voelt je niet goed bij je huidige levensstijl en wil daar iets aan doen. Maar je ziet er tegenop om weer te moeten gaan afzien, en weet ook niet goed waar te starten. Al zoveel informatie gekregen, dat je nu alles door elkaar gebruikt. 

In de MOM.Me Academy leer je op een gezonde manier omgaan met voeding. Niet het zoveelste dieet, maar eindelijk met plezier leren eten! Een einde aan dat verschrikkelijke gevecht met de weegschaal. Gedaan met schuldgevoel als je eens iets minder gezond hebt gegeten. En toch met dat mooie gewichtsverlies tot gevolg!

Alles onder controle willen hebben is misschien wel een typische mama -eigenschap. En je eetpatroon hoort hier zeker en vast bij! Denk eens aan het zelfvertrouwen dat je zal hebben, nadat je weet hoe je kan genieten. Het geluk straalt van je af, en je bent een voorbeeld voor je gezin, en voor zoveel andere mama’s! En oké, alles onder controle krijgen lukt misschien niet. Maar dit is er dan toch weer eentje dat je kan afvinken 😉 

Zo ervaren anderen mijn begeleiding in het MOM.Me Academy traject

Een kledingmaat  kleiner, een goed gevoel van “Ik kan dit wel” en geen gevoel van mislukken. Eerder een gevoel van telkens zelf keuzes maken.
Eline vertelt me dingen die ik al wist, maar nu pas begrijp. Eline leert me nieuwe dingen, die ik nog niet wist. Eline geeft ook tips en ondersteunende elementen, maar de keuze neem jezelf. Equilibre3 kan als ondersteuning. Foodprepper kan je op drukke momenten inschakelen en zeker aan te raden, want de producten zo verschrikkelijk lekker!
Raar maar waar, dit is de gewoontes die ik onder de knie wil krijgen, als MIJN gewoonte!Enkel op deze manier kan ik terug genieten van mijn gezonde maaltijden.
En het lukt!
– Elke, 26 augustus 2021, gestart in juni 2021

Dit is wat het inhoudt:

 • kennismakingsgesprek (1 x 60 minuten): kennismaking, lichaamsmeting, opsporen van grootste valkuilen
 • opmaken persoonlijk dagschema/richtlijnen
 • opvolg gesprek (1x 30minuten): evaluatie van de eerste aanpassingen, vragen worden vooraf doorgestuurd en via online sessie besproken
 • 12 online lessen: audiobestanden, videofragmenten, documenten
 • levenslang toegang tot private Facebook groep: vragen stellen en ervaringen delen met de andere mama’s uit het traject

Je online lessen worden stelselmatig aangeboden, zodat je het gevoel hebt dat je telkens op consultatie bent geweest en iets hebt bijgeleerd.

Voordelen van deze manier van werken:

 • De begeleiding is nog steeds persoonlijk opgestart, gezien de start- en terugkom moment
 • Er kunnen meerdere mensen tegelijk geholpen worden, waardoor aanzienlijk kortere wachtlijst voor gesprekken
 • Je kan de lessen herbekijken of samen met belangrijke omstaanders
 • Je bekijkt de lessen op een moment en plek die voor jou past; je hoeft geen tijd te verliezen met telkens naar de praktijk te komen
 • Ook mensen die verder weg wonen hoeven niet teveel grote verplaatsingen te maken; kan beperkt worden tot intake + 2 meetmomenten, gespreid over 6 maanden
 • Lessen zijn heel actueel en kunnen gebaseerd worden op de vragen die er komen (vb. Seizoensgebonden, veel voorkomende struggles, nieuwe producten, …)

Maak vandaag je afspraak en start onmiddellijk!

MOM.Me Academy

€595 - Excl. 21% Btw

Via de onder staande knop kan je jou inschrijven voor het MOM.Me Academy Traject.
Na betaling ontvang jij automatisch een factuur. Vervolgens zal je doorgestuurd worden om een afspraak te maken voor jou kennismakingsgesprek. 

Wil je dit traject combineren met een kordate boost?
Ga voor de MOM.Kickstart! 

Wil je beginnen aan een nieuwe levensstijl, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je je lichaam wakker schudden en klaarmaken voor een mega metamorfoseDat kan met de volwaardige vervangmaaltijden van Equilibre3!

Deze allesbevattende maaltijdvervangers bieden een gemakkelijke oplossing om snel te breken met oude gewoontes. Even niet nadenken over wat wel en wat niet mag, je lichaam boosten om snel over te gaan op vetverbranding én dit alles zonder honger te lijden!

Na een 2-tal weken is je lichaam klaar om af te bouwen naar gewone, gezonde voeding en kan elke maaltijd stap per stap terug geherintroduceerd worden. En het grootste voordeel, je kan je voeding uitbreiden in plaats van altijd te moeten inperken!

Meer informatie over Equilibre3 vind je hier!

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?