MOM.Booster traject

Al jaren hebben we aandacht voor iedereen rondom ons, behalve voor onszelf! 

Ondanks, of juist omwille van deze bizarre tijden, moeten we onszelf terug op de eerste plaats zetten!

!!! NIEUWE OPSTART MOM.BOOSTER TRAJECT !!!
MAART 2022

Als iemand vraagt naar de kinderen, zijn we zo fier als een gieter! Op hen, uiteraard. Maar we vergeten vaak fier te zijn op onszelf.

Onszelf zetten we zo dikwijls vanachter in de rij, als het gaat over aandacht, genot en complimentjes geven. Maar waarom?!

Veel heeft te maken met ons uiterlijk, en onze levensstijl. We voelen ons niet goed in ons vel, zijn niet helemaal tevreden met dit lichaam en manier van eten, en willen het beter doen. Maar ja, wanneer moeten we dat nog gaan doen…

Dagelijks hoor en zie ik mensen die afzien, honger lijden, dingen tegen hun zin eten, en al het lekkers schrappen. En moesten ze er dan hun droomlichaam én -leven mee bereiken, zou ik dat nog begrijpen. Maar dat is niet zo! 

De informatie rond diëten en gezond eten die via de media wordt verspreid, is zo tegenstrijdig. Ze zouden ons iets moeten bijbrengen, maar maken het alleen maar nog verwarrender. Ik als diëtiste kan al niet meer volgen met de laatste nieuwe trends, laat staan iemand die er niet dagelijks mee bezig is. 

Ik wil je terug laten stralen, door te genieten van gezond eten! Alle angst en twijfels rond voeding wegnemen, en van eten terug een genotsmiddel maken! Gezond leven is een manier, en geen trend of hype. Een levensstijl aanpassen gaat niet vanzelf, en op 1, 2, 3. Het vraagt intensieve inzet en hulp, en die wil ik jou bieden!

Start vandaag met het MOM.Booster traject!
Op 6 maanden tijd de weg naar gezonde voeding terug vinden
en de strijd met de weegschaal voorgoed winnen!

Dit is wat je krijgt

Gepersonaliseerde coaching o.v.v. gezonde voeding, zowel 1-op-1 als ik groep. Sessies worden opgesteld op basis van de aangegeven onderwerpen. Heb jij vragen over bepaalde thema’s, dan wordt dit besproken. Op 6 maanden word je klaargestoomd om te gaan genieten van je nieuwe, gezonde levensstijl!

 • kennismakingsgesprek (1 x 60 minuten): kennismaking, lichaamsmeting, opsporen van grootste valkuilen, opmaken persoonlijk dagschema/richtlijnen
 • opvolg gesprek + lichaamsmeting (1x 30minuten): evaluatie van de eerste aanpassingen
 • live Q&A momenten (6 x 30minuten): vragen worden vooraf doorgestuurd en via online sessie besproken
 • online trainingen rond aangegeven onderwerpen (6x 20 à 30min)
 • 1 op 1 bespreking (2 x 30min): opvolgen veranderingen lichaamssamenstelling
 • wekelijks tips & tricks via mail
 • levenslang toegang tot private Facebook groep: vragen stellen en ervaringen delen met de andere mama’s uit het traject

Dit traject loopt in groepjes van maximaal 5 mama’s. Zo kan er heel wat opgestoken worden uit de ervaringen en vragen van anderen, maar is er nog tijd genoeg om iedereen aan het woord te laten. Ook kan ingespeeld worden op ieders pijnpunten en vragen.

LET OP: Momenteel wordt er 2 keer per jaar gestart. De volgende groep start in OKTOBER 2021! Wil jij alvast een plekje bemachtigen? Wees snel en schrijf je alvast in!

Zo ervaren anderen mijn begeleiding

Elk jaar een kilootje (of 2) erbij.. links en rechts een dieet proberen, ook links en rechts beginnen sporten.. maar helaas zonder resultaat en als ik eerlijk ben ook zonder veel overtuiging en goesting. Maar wat als die 2 kilo’s per jaar er telkens blijven bij komen? Mijn grootste stap was de telefoon nemen en een afspraak bij Eline maken.. maar als ik het nu bekijk was dat ook mijn beste zet die ik kon doen. Eline geeft mij de handvatjes die ik nu even nodig heb.. geen dieet.. maar een heel persoonlijke benadering van wat voor mij belangrijk is. Jezelf niks moeten ontzeggen, maar hier en daar wel de afweging maken..dankjewel Eline!
 

Voor wie is dit?

Als je geen mama (in wording) bent, zal je waarschijnlijk niet op deze pagina terechtgekomen zijn. Heb je het daarnaast ook nog eens druk met werk en gelegenheden? En voldoe jij aan de opsomming hiernaast? Dan is de MOM.Booster iets voor jou!

 • Je wil je 6 maanden hard inzetten om nieuwe gewoontes aan te leren, en de oude af te leren
 • Je bent bereid mijn informatie toe te passen, en vragen te stellen indien nodig
 • Je geeft jezelf en je lichaam tijd om aan de nieuwe manier van leven gewoon te worden
 • Je gunt jezelf genoeg me-time 
 • Je leert jezelf (terug) graag te zien

Voor wie is dit NIET?

 • Vrouwen die snel veel willen afvallen dmv een crashdieet 
 • Vrouwen die stokstijf vasthouden aan hun oude gewoonten
 • Vrouwen die het de investering in zichzelf niet waard vinden 
 • Mannen en kinderen (sorry :-))

Zonder discriminerend te zijn, bestaat mijn doelgroep enkel uit drukbezette mama’s. Dit om de heel eenvoudige reden dat ik dit zelf ook ben, en me dus het meeste in de situatie kan inleven. 

Wil je de garantie dat je 10kg afvalt op 1 maand tijd? Die kan ik je niet geven, helaas. Indien dit o.w.v. medische redenen nodig blijkt te zijn, zijn er heel veel andere diëtisten die je daarmee kunnen verder helpen! 

MOM-vriendinnen

Denk eens na hoe jouw ideale leven er binnen 6 maanden kan uitzien!

Je kan gewoon eten, zonder bepaalde voedingsmiddelen groepen volledig te moeten mijden

Je moet niet meer vechten tegen een hongergevoel

Je geniet van gezond eten, omdat je wéét wat gezond en goed is

Je kan evenwichtige, lekkere maaltijden samenstellen voor het hele gezin

Je kan genieten van ‘zondigmomentjes’, omdat de rest van je week in evenwicht is 

Je straalt terug van zelfvertrouwen, omdat je fier bent op je keuzes

Boodschappen doen wordt minder stresserend, omdat je weet op wat je moet letten 

Je kan mensen in je omgeving overtuigen van jouw manier van eten, omdat je het uitstraalt! 

Schrijf je hier in voor het MOM.Booster traject!

[paytium name="MOM.Booster" description="MOM.Booster traject" amount="1095" button_label="Inschrijven"] [paytium_field type="text" label="Naam" required="true" /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" /] [paytium_total /] [paytium_emails id="716" /] [/paytium]

Indien je liever gespreid wil betalen kan dat ook! Je betaalt dan 6 keer 195 euro ipv eenmalig 1095 euro. 

Heb jij nog vragen over het MOM.Booster traject? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 


Wil je dit traject combineren met een kordate boost?
Ga voor de MOM.Kickstart!

Wil je beginnen aan een nieuwe levensstijl, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je je lichaam wakker schudden en klaarmaken voor een mega metamorfose? Dat kan met de volwaardige vervangmaaltijden van Equilibre3! 

Deze allesbevattende maaltijdvervangers bieden een gemakkelijke oplossing om snel te breken met oude gewoontes. Even niet nadenken over wat wel en wat niet mag, je lichaam boosten om snel over te gaan op vetverbranding én dit alles zonder honger te lijden!

Na een 2-tal weken is je lichaam klaar om af te bouwen naar gewone, gezonde voeding en kan elke maaltijd stap per stap terug geherintroduceerd worden. En het grootste voordeel, je kan je voeding uitbreiden in plaats van altijd te moeten inperken!

Meer informatie over Equilibre3 vind je op de website (www.Equilibre3.be).

Deze website gebruikt cookies. Af en toe genieten van een lekker koekje moet kunnen, toch?